Nilpat AB  |  0410–458 56  |  info@nilpat.se
 
Bredband från Aardnet

Fiber på väg till ditt hus!

Bredband på gång till fastigheterna! Vi på Nilpat har skrivit avtal med internet- och teleoperatören Teletek om internetuppkoppling via fiber till alla lägenheter och lokaler i huset. Arbetet är påbörjat och färdigställs under våren.

Installation av fiberbox

Entreprenören RSA kontaktar alla hyresgäster inom kort för att boka tid för installation av fiberbox i lägenheten. Installation av själva boxen görs i alla lägenheter oavsett intresse att köpa fibertjänster – för att modernisera och uppgradera husen med rätt teknik.

När boxarna sitter uppe kan man teckna sig för bredband hos Teletek. Det är helt frivilligt, och det finns flera tjänster och hastigheter att välja mellan (se nedan).

Installationen av boxen görs i hallen. Saknas eluttag i hallen installeras även sådana. Vill ni ha datanätverk draget vidare in i lägenheten kommer man själv överens med RSA i samband med installationen.

Själva boxen är en mindre fiberdosa som sätts i hallen och ansluts till eluttag. Vill man sedan aktivera Teleteks tjänster behöver man ansluta fiberdosan till en router. Teletek tillhandahåller en snabb och bra wifi-router om det önskas!

Välkomsterbjudande – gratis första månaden

När hela fastigheten är uppkopplad på fibernätet beställer man bredbandstjänst av Teletek. Gratis första månaden med valfri tjänst! Teletek (Aardnet som fibertjänstvarumärket heter) har ingen engångskostnad, ingen bindningstid och bara en månads uppsägningstid.

Följande tjänster går att välja. (Priser inkl moms)

  • 10/10 Mbit/s: 289 kr/mån
  • 100/100 Mbit/s: 319 kr/mån
  • 250/250 Mbit/s: 359 kr/mån
  • 500/500 Mbit/s: 459 kr/mån
  • 1000/1000 Mbit/s: 959 kr/mån

Wifi-router kostar 599 kr

Bredbandstjänsterna beställs på www.aardnet.se

« »